Cookies med chokolade og pekannødder

Cookies med chokolade og pekannødder

Lækre cookies med pekannødder og chokolade.

(Cirka 24 stk)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 30 min.
  • Bagetid: 2 x 10 min.
  • Ikke fryse-egnede
  • 150 g hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • 125 g blødt smør
  • 100 g brun farin
  • 100 g sukker
  • ½ tsk groft salt
  • 1 æg (sammenpisket)
  • 100 g mørk chokolade (hakket)
  • Pynt:
  • ca. 75 g pekan- eller valnøddekerner

  1. Bland hvedemel ogbagepulver og smuldrdet med smør i enfoodprocessor. Kør tilensartet konsistens, ogtilsæt brun farin, sukker,salt og chokolade.Saml dejen med æg.
  2. Deldejen, og tril til kugler.Sæt dem på bagepapirpå to bageplader medet par cm’s afstand mellemhver kage, da dejenflyder ud under bagningen.Tryk et par fingrei hver kage, og sæt ennøddekerne i hver.
  3. Bag ien 175 grader varm ovn.Lad kagerne køle af påpladen i 5-10 min., til deer faste. Kan opbevaresi en lufttæt dåse.