Cookies med chokolade og pekannødder
Lækre cookies med pekannødder og chokolade.
(Cirka 24 stk)
Ingredienser
- Arbejdstid: 30 min.
- Bagetid: 2 x 10 min.
- Ikke fryse-egnede
- 150 g hvedemel
- 1 tsk bagepulver
- 125 g blødt smør
- 100 g brun farin
- 100 g sukker
- ½ tsk groft salt
- 1 æg (sammenpisket)
- 100 g mørk chokolade (hakket)
- Pynt:
- ca. 75 g pekan- eller valnøddekerner
- Bland hvedemel ogbagepulver og smuldrdet med smør i enfoodprocessor. Kør tilensartet konsistens, ogtilsæt brun farin, sukker,salt og chokolade.Saml dejen med æg.
- Deldejen, og tril til kugler.Sæt dem på bagepapirpå to bageplader medet par cm’s afstand mellemhver kage, da dejenflyder ud under bagningen.Tryk et par fingrei hver kage, og sæt ennøddekerne i hver.
- Bag ien 175 grader varm ovn.Lad kagerne køle af påpladen i 5-10 min., til deer faste. Kan opbevaresi en lufttæt dåse.