-
Vidste du det? Her er Line Kirstens kendte mand
-
Dét fortyder Havshen i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Havshens verden faldt sammen
-
Marie Watson fik en skummel besked: Sådan blev hun tilbudt “Forræder”
-
Her er Signe Kraghs private kærlighed
-
Så meget får deltagerne i løn for at være med i "Forræder"
-
Emil Lange skal giftes
-
WHAT! Aldrig sket før i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Lise-Lotte valgte at blive
-
Her er Nicky Andersens kendte kæreste
-
Lise-Lotte Lohmann om tæt "Forræder"-venskab: Vi dør af grin
-
Ali afslører overraskende relation i “Forræder”: Han blev som en far for mig

Crostini med pebermakrel og peberrodsrødbede
4
Ingredienser
- 1 groft landflutes
- 1 pebermakrel-filet
- 100 g rå rødbede
- 100 g syltet rødbede
- 1 cm peberrod, revet
- 2 spsk tyttebærsyltetøj
- Salt og peber
- babyspinatblade til pynt.
Sådan gør du
- Skær brødet i skiver og rist dem lysebrune. Træk skindet af makrellen og skær den i mundrette bidder. Riv den rå rødbede groft, hak de syltede og bland dem i, og smag til med peberrod, tyttebær, salt og peber. Kom rødbede-blandingen og spinat på crostinierne og læg makrellen ovenpå.