Den bedste start på dagen: Müesli Af: Pernille SkjødtFoto: Bulls Mad ALT for damerne 16. May. 2010 Del på Facebook Del på Twitter Del på e-post Musli med groft valsende flager og boghvede Forberedelse: 5-10 min. Ristning i ovnen: 35 min.½ appelsin, saften heraf 1 dl akacie honning½ dl vand1 dl mandler1 dl hasselnødder4 dl havregryn, grovvalsede 2 dl speltflager, grovvalsede1½ dl boghvede frø, hele1 dl lyse rosiner1 dl tranebær, groft hakkedeKom appelsinsaft, honning og vand i en gryde og bring det til kogepunktet ved svag varme. Hak mandler og hasselnødder groft og bland dem sammen med havregryn, speltflager, boghvedefrø og hæld siruppen herover, og bland det godt sammen.Kom bagepapir på en bageplade og bred muslien ud herpå. Rist muslien 35 min ved 185 grader til det er gyldent og sprødt, rør i det undervejs.Afkøl muslien og bland den med rosiner og tranebær og opbevar på glas med låg. Fakta ✕ mad alt-for-damerne tema Del på Facebook Del på Twitter Del på e-post