Dessertkokkens favoritgrej
Både mænd som kvinder ved, at det er vigtigt, at have udstyret i orden. Også i køkkenet! Her får du en dessertkoks anbefalinger til knaldvigtige køkkensager.
Knive
De er sindssygt vigtige. Passer du godt på dem, har du dem i rigtig mange år.
En god rullepind
Eller med andre ord - en kagerulle. Det går ganske enkelt ikke uden.
En god gryde
“Når jeg skal forkæle mig selv, køber jeg en fed kobbergryde. Men mindre kan også gøre det. ”
Dessertkok Thomas Parry
Termometer
Digitalt med en jernpind er helt klart det nemmeste og er super hygiejnisk. Du kan fint bruge den i kød, vaske den godt og derefter bruge den i sukkeret eller chokoladen.
Udstikkersæt
Det er meget anvendeligt til når du skal lave diverse kager.
Sprøjteposer
Stofposer kan sagtens bruges, men skal du ud og investere, så gå efter noget andet. Stofposer er aldrig er helt store nok, og så er de ikke helt i orden hygiejnemæssigt. Du kan fx købe indgangssprøjteposer og have nogle gode ståltyller. Så bliver det bare sjovere at lave konfekt. Pas på dem, og brug dem igen og igen.