Opskrift på efterårssalat

Salat med bresaola

Lækker og fyldig salat med den lufttørrede salte oksefilet, bresaola.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    356 Kcal
  • Fedt:
    21 %
  • Protein:
    30 %
  • Kulhydrat:
    49 %

Salat med bresaola til 4 personer

Total:10 minutter

Ingredienser

  • 100 g kvark eller fromage frais
  • 2 spsk æbleeddike
  • 1 spsk sukker
  • salt, peber
  • 2 pærer
  • 300 g fintsnittet fennikel
  • 4 stilke bladselleri
  • 1 lille snittet radicchiosalat
  • 25 g hakkede valnødder
  • 280 g bresaola
  • 200 g groft brød.

Sådan laver du salat med bresola

  1. 1. Rør kvark, æbleeddike og sukker sammen og smag dressingen til med salt og peber.
  2. 2. Halvér pærerne, fjern kernehuset og skær dem i smalle både, der blandes med fennikel, snittet bladselleri, radicchio og valnødder.
  3. 3. Anret salaten på en bund af bresaola, hæld lidt dressing over og servér med brød.