Salat med bresaola
Lækker og fyldig salat med den lufttørrede salte oksefilet, bresaola.
Næringsindhold
- Energi pr. person:356 Kcal
- Fedt:21 %
- Protein:30 %
- Kulhydrat:49 %
Salat med bresaola til 4 personer
Total:10 minutter
Ingredienser
- 100 g kvark eller fromage frais
- 2 spsk æbleeddike
- 1 spsk sukker
- salt, peber
- 2 pærer
- 300 g fintsnittet fennikel
- 4 stilke bladselleri
- 1 lille snittet radicchiosalat
- 25 g hakkede valnødder
- 280 g bresaola
- 200 g groft brød.
Sådan laver du salat med bresola
- 1. Rør kvark, æbleeddike og sukker sammen og smag dressingen til med salt og peber.
- 2. Halvér pærerne, fjern kernehuset og skær dem i smalle både, der blandes med fennikel, snittet bladselleri, radicchio og valnødder.
- 3. Anret salaten på en bund af bresaola, hæld lidt dressing over og servér med brød.