
Engelsk bøf med bløde løg
Kalorier 500 kcal
Protein 45 g (35 %)
Kulhydrat 27 g (21 %)
Fedt 25 g (44 %)
Kostfibre 10 g
(1 person)
Ingredienser
- Grønsagsbearnaise:
- 50 g løg eller porrer (tern)
- 50 g gulerødder (tern)
- 50 g knoldselleri (tern)
- ca. 2 dl bouillon (2 dl vand + 2 tsk pulver)
- 15 g mayonnaise
- 1 spsk bearnaiseessens
- 1 tsk estragon (frisk eller tørret)
- salt
- peber
- 170 g engelsk bøf
- 1-2 tsk DDV plante 70 (til stegning)
- 100 g løg (fintsnittede)
- lidt salt
- 50 g broccoli (dampet)
- Kog de ternede grønsagermøre i bouillon i ca. 15 min.
- Hæld grønsagerne sammenmed væden i en blender ogblend med mayonnaise, bearnaiseessensog estragon.Smag til med salt og peber.
- Krydr bøffen med salt og peberog steg den på en varmpande i ca. 3 min. på hverside. Tag bøffen af panden,læg sølvpapir over og hold denvarm.
- Læg løgene på panden idet fedtstof, der er tilbage frastegning af bøffen. Kom lidtsalt på løgene og steg dembløde ved middelvarme.
- Anretbøffen med løgene og broccolienog server grønsagsbearnaisentil.
Find flere kalorielette opskrifter i én af - Vægtkonsulenternes mange opskriftsbøger »