Opskrift på vegetarisk pasta

Enkel grøn pasta

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    650 Kcal
  • Fedt:
    27 %
  • Protein:
    17 %
  • Kulhydrat:
    56 %

4

Ingredienser

  • 275 g spaghetti
  • 1 courgette
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 finthakkede fed hvidløg
  • 1 spsk groftreven skal af ubehandlet citron
  • 2 hakkede ansjoser
  • 1-2 spsk afdryppede kapers
  • 1 dl hakkede persilleblade
  • lidt frisk oregano
  • 1 håndfuld babyspinat.
  • 125 g afdryppede mini mozzarella
  • friskkværnet peber.
  • Tilbehør:
  • 300 g foccacia brød.

Sådan gør du

  1. Kog pastaen efter anvisningen, afdryp og hold den varm.
  2. Riv courgetten groft, tryk den fri for overflødig væde og varm den med olivenolie, hvidløg, citronskal, ansjoser samt kapers.
  3. Vend persille, oregano og spinat i.
  4. Anret spaghettien med fyldet og afdryppede mozzarellaoste, kværn rundhåndet med peber over og servér med foccacia.