Enkel grøn pasta
Næringsindhold
- Energi pr. person:650 Kcal
- Fedt:27 %
- Protein:17 %
- Kulhydrat:56 %
4
Ingredienser
- 275 g spaghetti
- 1 courgette
- 2 spsk olivenolie
- 2 finthakkede fed hvidløg
- 1 spsk groftreven skal af ubehandlet citron
- 2 hakkede ansjoser
- 1-2 spsk afdryppede kapers
- 1 dl hakkede persilleblade
- lidt frisk oregano
- 1 håndfuld babyspinat.
- 125 g afdryppede mini mozzarella
- friskkværnet peber.
- Tilbehør:
- 300 g foccacia brød.
Sådan gør du
- Kog pastaen efter anvisningen, afdryp og hold den varm.
- Riv courgetten groft, tryk den fri for overflødig væde og varm den med olivenolie, hvidløg, citronskal, ansjoser samt kapers.
- Vend persille, oregano og spinat i.
- Anret spaghettien med fyldet og afdryppede mozzarellaoste, kværn rundhåndet med peber over og servér med foccacia.