-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt
-
Her er 5 ting, du (måske) ikke vidste om Rasmus Bruun

Få opskriften på chokoladepletter
Nyd gerne dine chokoladepletter kolde. Og top i øvrigt med det, du kan lide og har!
Ingredienser
- 10-12 stk:
- 200 g mørk chokolade
- lidt frysetørrede hindbær
- lidt frysetørrede solbær
Sådan laver du chokoladepletter
- Smelt 2/3 af chokoladen over vandbad. Tag det af varmen, og rør resten af chokoladen i. Lav 10-12 chokoladepletter på et stykke bagepapir eller på en silikonemåtte (hav helst en plade eller bræt under, så du kan flytte rundt). Drys med hindbær og solbær, og lad chokoladen størkne.
- Servér gerne kolde.
PRØV OGSÅ: Sådan laver du bananpandekager