-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt
-
Her er 5 ting, du (måske) ikke vidste om Rasmus Bruun

Få opskriften på grillet hjertesalat med hindbær
Grillet hjertesalat med hindbær er supergod som tilbehør til fjerkræ og svin eller som en smuk forret.
Ingredienser
- Dressing:
- 1 spsk chipotle-chilisauce eller
- anden chilisauce
- 2 spsk flydende honning
- 2 spsk hvidvinseddike
- 3 spsk olivenolie
- 1 spsk finthakkede skalotteløg
- 100 g hindbær
- salt
- Salat:
- 4 hjertesalater
- lidt olivenolie
- ½ citron , saften heraf
- salt
- masser af høvlet parmesan
Sådan laver du grillet hjertesalat med hindbær
- Rør chipotle, honning, eddike, olivenolie og skalotteløg sammen, og vend hindbær i. Smag dressingen til med salt. Skær den allernederste, mørke bund af salaterne. Flæk dem – bladene skal hænge sammen på stokken i bunden. Skyl salaterne, og tør dem på et rent viskestykke.
- Dryp dem med lidt olivenolie, og grill dem på begge sider på en varm grill et par minutter eller fire. De skal have tydelige grillmærker og være bløde udenpå og sprøde indeni. Dryp salaterne med en smule citronsaft, og krydr dem med salt. Anret dem på et fad, og top dem med dressingen og masser af parmesan. Servér straks.
- TIP! Vær ikke bange for at grille de spøde grøntsager. Prøv også med iceberg eller spidskål.