-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt
-
Her er 5 ting, du (måske) ikke vidste om Rasmus Bruun

Få opskriften på kinesisk kyllingesalat
Denne salat kan laves hurtigt, hvis du forbereder dressingen og alle grøntsagerne, mens du damper kyllingen. Væsken, du damper kyllingen over, kan du filtrere og bruge som en dejlig bouillon.
Ingredienser
- 2 store portioner
- 4 skiver ingefær på størrelse med en mønt, knust med siden af en kniv
- 2 fed hvidløg, knust med siden af en kniv
- 6 forårsløg, 2 kvast med siden af kniven og 4 skåret i fine skiver på langs
- ½ stjerneanis
- 1 tsk kinesisk 5-spice-krydderi
- 2 kyllingebryster med ben, uden skind
- 1 hjertesalat (eller det inderste af 1 romainesalathoved), uden stok og i fine strimler
- 1 julesalat, uden stok i fine strimler
- 1 radicchiosalat, uden stok i fine strimler (eller 1 julesalat mere)
- en håndfuld sukkerærter i tynde skiver på langs
- 1 gulerod, skrællet og skåret i tændstikker
- 3 spsk grofthakket koriander
- en smule frisk, fintsnittet rød chili (kan udelades)
- et stort drys ristede, sorte sesamfrø
- Dressing:
- 3 spsk hoisinsauce
- 1 dl koldpresset, uristet sesamolie (eller ekstra jomfruolivenolie)
- 1 spsk rød riseddike
- ½ dl vand
Sådan laver du kinesisk kyllingesalat:
- Bring ca. ½ l vand i kog i en stor gryde sammen med ingefær, hvidløg, de 2 kvaste forårsløg, stjerneanis og kinesisk 5-spice-krydderi. Skru ned for varmen og lad det simre i 5 minutter. Sæt en dampsigte over den duftende blanding, og damp kyllingebrysterne i 45 minutter. Lad kyllingen køle af. Pil kyllingekødet i strimler med fingrene og smid benene ud.
- Bland kyllingestrimlerne med de 4 snittede forårsløg, hjertesalat, julesalat og radicchiosalat, sukkerærter, gulerod, koriander, eventuelt chili og sorte sesamfrø, og fuldend retten med så meget dressing, du synes.
- Dressing:
- Pisk det hele sammen. Kan holde sig i op til en uge i køleskabet i et tæt glas.