-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Få opskriften på lakridskugler
Lakridskugler er så nemme at lave, og virkelig noget, jeg er afhængig af.
Ingredienser
- 200 g mandler
- 2 bløde dadler
- 2 spsk lakridspulver
- 2 spsk agave
- Drys:
- 2 spsk kakao
- 1 spsk lakridspulver
Sådan laver du lakridskugler
- Smut mandlerne. Jeg synes, det er nemmest at overhælde dem med vand, lade dem trække lidt og gentage, så er de hurtige at smutte. Dup dem tørre med køkkenrulle, læg dem på bagepapir på en bageplade og ”tør” dem i en 180 grader varm ovn i 3-4 min (de skal ikke tage farve). Lad mandlerne køle.
- Blend mandlerne på en foodprocessor til semi-fint mandelmel. Tilsæt dadler (uden sten), og blend massen. Tilsæt lakrids og til sidst agave for at samle massen.
- Tril din lakridsmarcipan til ca. 20 kugler. Bland kakao og lakridspulver sammen, og tril kuglerne i drysset.
- Servér straks kolde eller ved stuetemperatur.
PRØV OGSÅ: Få opskriften på bananpandekager