-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt
-
Her er 5 ting, du (måske) ikke vidste om Rasmus Bruun

Få opskriften på lakridskugler
Lakridskugler er så nemme at lave, og virkelig noget, jeg er afhængig af.
Ingredienser
- 200 g mandler
- 2 bløde dadler
- 2 spsk lakridspulver
- 2 spsk agave
- Drys:
- 2 spsk kakao
- 1 spsk lakridspulver
Sådan laver du lakridskugler
- Smut mandlerne. Jeg synes, det er nemmest at overhælde dem med vand, lade dem trække lidt og gentage, så er de hurtige at smutte. Dup dem tørre med køkkenrulle, læg dem på bagepapir på en bageplade og ”tør” dem i en 180 grader varm ovn i 3-4 min (de skal ikke tage farve). Lad mandlerne køle.
- Blend mandlerne på en foodprocessor til semi-fint mandelmel. Tilsæt dadler (uden sten), og blend massen. Tilsæt lakrids og til sidst agave for at samle massen.
- Tril din lakridsmarcipan til ca. 20 kugler. Bland kakao og lakridspulver sammen, og tril kuglerne i drysset.
- Servér straks kolde eller ved stuetemperatur.
PRØV OGSÅ: Få opskriften på bananpandekager