Finske julestjerner

Finske julestjerner

(12-15 stk.)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Bagetid: 10-15 min.
  • 150 g smør
  • 2 spsk sukker
  • 2 spsk fløde
  • Fyld og pynt:
  • Jordbær- eller hindbærsyltetøj
  • og tesukker
  • 150 g mel (21/2 dl)

  1. Findel fedtstoffet i meletog bland sukker i.
  2. Tilsæt fløden og samldejen.
  3. Lad dejen hvilekoldt i 20 min., indenden udrulles til en tyndplade.
  4. Skær dejen i firkanter8x8 cm.
  5. Skær enridse halvt ind i hverthjørne.
  6. Kom en klat syltetøjpå midten af dejkanten.Bøj hver anden snip ind mod midten.
  7. Pensl med æg og drysmed tesukker.
  8. Bag ved 200 grader i 10-15 min.