Fisk opskrift i karry-hvidvinsauce med grøntsager og krebsehaler.

Fisk i karry-hvidvinsauce med grønsager og krebsehaler.

4

Ingredienser

  • 1 sandartfilet eller lignende fisk
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 spsk karry
  • 1 dl hvidvin
  • 2 dl piskefløde
  • 300 g krebsehaler
  • 2 porrer i skiver
  • 1 fennikel i skiver
  • 1 bdt dild
  • salt og friskkværnet peber.

  1. Kom olivenolie på en pande, tilsæt karry og lad det sautere lidt. Tilsæt grøntsagerne og vend godt rundt, tilsæt hvidvin og krebsehaler, salt og peber. Lad det simre i 5 minutter.
  2. Skær fisken i mindre stykker. Tilsæt fløden og rør rundt, læg fiskestykkerne ovenpå og pres dem lidt ned i saucen, drys med salt og peber. Læg låg på og lad det simre i 3-4 minutter.
  3. Server straks med frisk dild og ris til.