Fisk i karry-hvidvinsauce med grønsager og krebsehaler.
4
Ingredienser
- 1 sandartfilet eller lignende fisk
- 2 spsk olivenolie
- 2 spsk karry
- 1 dl hvidvin
- 2 dl piskefløde
- 300 g krebsehaler
- 2 porrer i skiver
- 1 fennikel i skiver
- 1 bdt dild
- salt og friskkværnet peber.
- Kom olivenolie på en pande, tilsæt karry og lad det sautere lidt. Tilsæt grøntsagerne og vend godt rundt, tilsæt hvidvin og krebsehaler, salt og peber. Lad det simre i 5 minutter.
- Skær fisken i mindre stykker. Tilsæt fløden og rør rundt, læg fiskestykkerne ovenpå og pres dem lidt ned i saucen, drys med salt og peber. Læg låg på og lad det simre i 3-4 minutter.
- Server straks med frisk dild og ris til.