-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
Fisk i kokosmælk med citrongræs og chili
4
Ingredienser
- 3 gulerødder
- 1 bundt forårsløg
- 1 dåse kokosmælk
- 1 stængel citrongræs, fintsnittet
- 1½ spsk ingefær, revet
- 1½ tsk chili, finthakket
- 1½ dl vand eller bouillon
- 500 g havkat eller anden hvid fisk, f.eks. helleflynder eller kuller
- lidt salt
- 1 spsk Fish sauce
- ½-1 lime, saften heraf
- ½ bundt koriander.
- Tilbehør: kogte ris.
Sådan gør du
- Skræl gulerødderne og skær dem i strimler og snit forårsløgene i små stykker af ca. 2 cm.
- Kom kokosmælk i en gryde sammen med citrongræs, ingefær og chili, og kog det nogle minutter. Tilsæt grøntsagerne og 1½ dl vand og kog yderligere 2 min. Løft grøntsagerne op, kom fisken i gryden og kog det forsigtigt 3-4 min. Krydr med Fish sauce, limesaft og salt og kom grøntsagerne tilbage i gryden.
- Anret fisk, grøntsager og kokosmælk-sauce, drys med frisk koriander og spis kogte ris til.