Fisk med frisk tomatsalsa og nye kartofler
Næringsindhold
- Energi pr. person:480 Kcal
- Fedt:20 %
- Protein:40 %
- Kulhydrat:40 %
Fisk med tomatsalsa til 4 personer
Total:30 minutter
Ingredienser
- 4 x 200 g filet af rødfisk eller sværdfisk
- salt, groftkværnet peber
- 1 spsk olivenolie.
- Tilbehør:
- 800 g små, nye kartofler
- flaget havsalt
- 150 g sugarsnaps
- Lime i både.
- Frisk tomatsalsa:
- 2 tsk olivenolie
- 1 hakket løg
- 2 fed knust hvidløg
- 5 store, hakkede tomater
- 1 spsk kapers
- 1 tsk rørsukker
- 4 grofthakkede ansjoser
- ½ dl hakket persille.
Sådan laver du fisk med tomatsalsa
- 1. Læg fisken på en plade med bagepapir, drys salt og peber på, dryp olie over og bag fisken ved 200 grader i 12-15 min.
- 2. Kog, afdryp og vend kartoflerne med groft havsalt. Læg sukkerærterne i kogevandet og kog dem med de sidste minutter.
- 3. Lav salsaen: Varm olien og sauter løg og hvidløg til de er bløde. Rør tomaterne i, kog videre 1 minut. Flyt saucen fra varmen, rør de øvrige ingredienser i og smag til med salt og peber.
- 4. Servér fisken med sauce og tilbehør.