Fiskeburger med forårsgrønt
Sprøde fiskebøffer i brød a la burgere med salat og dampet forårsgrønt.
Køb en god fiskefars, og steg farsen til sprøde fiskebøffer. Server fiskebøfferne i brød a la burgere med salat og dampet forårsgrønt.
Tid: ca. 25 minutter.
(4 pers.)
raps- eller olivenolie til stegning
500 g god fiskefars
2 hjertesalat
1 bundt forårsløg
200 g optøede ærter
4 burgerboller
remoulade
1 lime eller citron
1 bundt dild
Annonse
1.
Varm olien på en slip let-pande. Form farsen til 4 bøffer, og steg dem sprøde og gyldne på begge sider.
2.
Skyl salaten. Damp forårsløg og ærter i 2 minutter, og hæld grønsagerne til afdrypning i en sigte.
3.
Lun bollerne, flæk dem, og smør dem med remoulade. Fyld bollerne med salat og fiskebøffer, og server dem med forårsløg, ærter og lime eller citron skåret i både. Pynt med dild.