Fiskeburger med forårsgrønt

Fiskeburger med forårsgrønt

Sprøde fiskebøffer i brød a la burgere med salat og dampet forårsgrønt.

Køb en god fiskefars, og steg farsen til sprøde fiskebøffer. Server fiskebøfferne i brød a la burgere med salat og dampet forårsgrønt.

Tid: ca. 25 minutter.

(4 pers.)

raps- eller olivenolie til stegning

500 g god fiskefars

2 hjertesalat

1 bundt forårsløg

200 g optøede ærter

4 burgerboller

remoulade

1 lime eller citron

1 bundt dild

1.

Varm olien på en slip let-pande. Form farsen til 4 bøffer, og steg dem sprøde og gyldne på begge sider.

2.

Skyl salaten. Damp forårsløg og ærter i 2 minutter, og hæld grønsagerne til afdrypning i en sigte.

3.

Lun bollerne, flæk dem, og smør dem med remoulade. Fyld bollerne med salat og fiskebøffer, og server dem med forårsløg, ærter og lime eller citron skåret i både. Pynt med dild.