Opskrift på fiskefilet med æbleremoulade

Fiskefilet – med lækkert tilbehør

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    470 Kcal
  • Fedt:
    20 %
  • Protein:
    32 %
  • Kulhydrat:
    48 %

4

Ingredienser

  • 500 g fiskefileter
  • 1 æggehvide
  • 1 dl rasp
  • salt, friskkværnet peber
  • 2 tsk smør og 2 tsk olie til stegning.
  • Æbleremoulade med karry:
  • ¾-1 dl græsk yoghurt 0,1%
  • 1-2 tsk karrypasta
  • 2 udkernede, finthakkede æbler f.eks. cox orange
  • 10 finthakkede chornichoner
  • 1 finthakket rødløg.
  • Sauteret broccoli:
  • 500 g broccoli i små buketter
  • 2 tsk smør/olie
  • 500 g små, kogte kartofler
  • 1 bdt dild.

Sådan gør du

  1. Del fiskefileterne igennem på langs, vend dem i æggehvide og derefter i rasp, krydret med salt og peber og steg dem gyldne og sprøde på begge sider.
  2. Rør og smag yoghurten til med karry, salt, peber samt æbler, chornichoner og rødløg.
  3. Sautér broccolien i smør eller olie under omrøring til de er møre, men stadig har bid. Krydr med salt og peber og servér til fisken med kartofler, dild og remoulade.