Fiskefilet – med lækkert tilbehør
Næringsindhold
- Energi pr. person:470 Kcal
- Fedt:20 %
- Protein:32 %
- Kulhydrat:48 %
4
Ingredienser
- 500 g fiskefileter
- 1 æggehvide
- 1 dl rasp
- salt, friskkværnet peber
- 2 tsk smør og 2 tsk olie til stegning.
- Æbleremoulade med karry:
- ¾-1 dl græsk yoghurt 0,1%
- 1-2 tsk karrypasta
- 2 udkernede, finthakkede æbler f.eks. cox orange
- 10 finthakkede chornichoner
- 1 finthakket rødløg.
- Sauteret broccoli:
- 500 g broccoli i små buketter
- 2 tsk smør/olie
- 500 g små, kogte kartofler
- 1 bdt dild.
Sådan gør du
- Del fiskefileterne igennem på langs, vend dem i æggehvide og derefter i rasp, krydret med salt og peber og steg dem gyldne og sprøde på begge sider.
- Rør og smag yoghurten til med karry, salt, peber samt æbler, chornichoner og rødløg.
- Sautér broccolien i smør eller olie under omrøring til de er møre, men stadig har bid. Krydr med salt og peber og servér til fisken med kartofler, dild og remoulade.