Fiskefingre

Fiskefingre



Kalorier 252 kcal
Protein 33 g 52%
Kulhydrat 5 g 7%
Fedt 12 g 41%
Kostfibre 1 g

(1 person)

Ingredienser

  • 175 g torskefilet (fileten skal være tyk og reel)
  • 25 g DDV-yoghurt (7%)
  • 3 tsk rasp
  • 1-2 tsk DDV plante 70 (til stegning)
  • salt og peber
  • 3 tsk remoulade
  • grønsager

  1. Skær torskefileterne ud istave. Vend dem i yoghurt ogderefter i rasp. Varm fedtstoffetpå panden, læg fiskestængernepå og skru lidt nedfor varmen. Vend fiskene, såalle sider bliver gyldenbrune.Krydr med salt og peber.
  2. Alternativt kan de kommespå en bageplade og stegesi ovnen. Husk at vende demundervejs.
  3. Servér fiskefingrene med remouladeog grønsager eftereget valg.
  4. Find flere kalorielette opskrifter i én af
  5. Vægtkonsulenternes mange opskriftsbøger »