Flæskerouletter med æbler og svesker
(2 personer)
Ingredienser
- Arbejdstid: 25 min.
- Koge/stegetid: 25 min.
- Ikke fryse-egnet
- 6 skiver flæsk
- 1 stort æble (både)
- 6 svesker
- 6 salvieblade eller kvist rosmarin
- 1-2 løg eller rødløg (fintsnittet)
- smør
- 2 dl bouillon eller vand
- majsstivelse eller sovsejævner
- 2-3 tsk balsamico
- salt og peber
- snor eller tandstikkere
- Tilbehør:
- kartoffelmos
- persille
- Skær evt. sværen af,bank flæskeskiverne lidtud og drys dem med saltog peber.
- Læg en æblebåd,en sveske og etsalvieblade eller et parrosmarinnåle på hverog rul dem sammen.
- Hæft dem med snor ellertandstikkere og brundem på en varm pandemed smør 4-5 min.
- Tagdem op og steg løgenebløde på panden. Lægrouletterne i løgene ogtilsæt bouillon. Lad detsimre 15-20 min. underlåg. Jævn med majsstivelse eller sovsejævner.
- Smag til med balsamico,salt og peber og servermed kartoffelmos oghakket persille.