Flæskerouletter med æbler og svesker

Flæskerouletter med æbler og svesker

(2 personer)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 25 min.
  • Koge/stegetid: 25 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • 6 skiver flæsk
  • 1 stort æble (både)
  • 6 svesker
  • 6 salvieblade eller kvist rosmarin
  • 1-2 løg eller rødløg (fintsnittet)
  • smør
  • 2 dl bouillon eller vand
  • majsstivelse eller sovsejævner
  • 2-3 tsk balsamico
  • salt og peber
  • snor eller tandstikkere
  • Tilbehør:
  • kartoffelmos
  • persille

  1. Skær evt. sværen af,bank flæskeskiverne lidtud og drys dem med saltog peber.
  2. Læg en æblebåd,en sveske og etsalvieblade eller et parrosmarinnåle på hverog rul dem sammen.
  3. Hæft dem med snor ellertandstikkere og brundem på en varm pandemed smør 4-5 min.
  4. Tagdem op og steg løgenebløde på panden. Lægrouletterne i løgene ogtilsæt bouillon. Lad detsimre 15-20 min. underlåg. Jævn med majsstivelse eller sovsejævner.
  5. Smag til med balsamico,salt og peber og servermed kartoffelmos oghakket persille.