Forår på menuen: 4 opskrifter med årstidens grønt Nybælgede ærter, spæde gulerødder og grønne asparges – der er forår i luften og på tallerkenen, når du bruger årstidens dejlige grønt. Her får du fire forårsklassikere, du aldrig går galt i byen med. Alle opskrifter er til 4 personer. Af: Cecilie Sofie SvenssonFoto: Line Thit Klein Mad ALT for damerne 4. May 2013 - 06:00 Del på Facebook Del på Twitter Del på e-post Bygotto med forårets spæde grøntFå opskriften her Kalvefrikasse Få opskriften her Ovnstegt kylling med skysauce og rabarberFå opskriften her Frikadeller med smørdampet spidskålFå opskriften her Få mere inspiration til lækker mad på ALTfordamerne.dk/opskrifter SE OGSÅ: Sådan laver du nem gæstemad Annonse SE OGSÅ på GASTRO.dk: 5 pizzaer - Klassisk og nynordisk ✕ mad alt-for-damerne tema Del på Facebook Del på Twitter Del på e-post