Forår på menuen: Få 4 opskrifter med årstidens grønt

Forår på menuen: 4 opskrifter med årstidens grønt

Nybælgede ærter, spæde gulerødder og grønne asparges – der er forår i luften og på tallerkenen, når du bruger årstidens dejlige grønt. Her får du fire forårsklassikere, du aldrig går galt i byen med. Alle opskrifter er til 4 personer.

Forår på menuen: 4 opskrifter med årstidens grønt

Bygotto med forårets spæde grønt

Få opskriften her




Forår på menuen: 4 opskrifter med årstidens grønt

Kalvefrikasse

Få opskriften her

Forår på menuen: 4 opskrifter med årstidens grønt

Ovnstegt kylling med skysauce og rabarber

Få opskriften her

Forår på menuen: 4 opskrifter med årstidens grønt

Frikadeller med smørdampet spidskål

Få opskriften her

Få mere inspiration til lækker mad på ALTfordamerne.dk/opskrifter

SE OGSÅ: Sådan laver du nem gæstemad

SE OGSÅ på GASTRO.dk: 5 pizzaer - Klassisk og nynordisk