-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
Fransk omelet med svampe
Sådan laves den perfekte omelet – det er franskmændene nemlig verdensmestre til. I enhver fransk boghandel finder man et pænt udvalg af kogebøger udelukkende om omelet.
4
Ingredienser
- 8 æg
- 200 g svampe, fx markchampignon eller kantareller
- 2 spsk cremefraiche (eller piskefløde)
- salt og peber
- 40 g smør
- 1⁄2 bundt purløg, finthakket, eller friske timianblade
Sådan laver du fransk omelet med svampe:
- Tag æggene ud af køleskabet 1-2 timer forinden.
- Gør svampene i stand, og skær dem i halve eller kvarte.
- Pisk æggene let sammen med cremefraiche i en skål, krydr med salt og peber.
- Smelt halvdelen af smørret i en pande, kom svampene på, og rør rundt. krydr med salt og peber, og drys med purløg/timian. Sluk så snart alt vandet fra svampene er fordampet. Kom svampene over på fedtsugende papir.
- Smelt resten af smørret på panden, og kom æggeblandingen på panden for medium varme. Fordel svampene ovenpå. kør en palet langs kanten, så æggemassen løsner sig. Skru ned, og steg omeletten i 8-10 minutter.
- Fold omeletten sammen på midten, og lad den glide over på et varmt fad – server straks med et drys purløg/timian på toppen.
PRØV OGSÅ: Den franske klassiker : Croque Monsieur