-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Fransk paté
Sådan laver du din egen franske paté af bl.a. hakket svinekød, timianblade og grønne oliven.
(89 pers. på buffet)
Ingredienser
- ½ kg hakket svinekød, maks. 10 % fedt
- 2 fed hvidløg
- 1 løg
- ½ dl hvidvin
- 1 dl piskefløde
- 1 æg
- ¼ tsk. stødt muskatnød
- 2 tsk. friske timianblade el. 1 tsk. tørret timian
- 1 dl grønne oliven med rødt fyld
- 1½ tsk. salt
- peber
- lidt smør til formen
- 125 g bacon i skiver
- 2 laurbærblade
- Tilbehør:
- rugbrød el. flute samt snittet forårsløg og tomatbåde
- Rør kødet sammen med finthakket hvidløg, hakket løg, hvidvin, piskefløde, æg, muskatnød, timian, oliven, salt og peber.
- For en patéform smurt med smør eller en smurt brødform med noget af baconen. Kom farsen i. Læg resten af baconen over. Pynt med laurbærblade. Læg låg over. Bruger du en brødform, kan du bruge alufolie som låg. Stil formen i en bradepande. Hæld kogende vand ved, så det går 3-4 cm op ad formens sider.
- Bag patéen 1½ time ved 180 gr. på midterste ovnribbe. Lad patéen afkøle og stå i køleskabet 1-2 døgn, inden den serveres.