-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt
-
Her er 5 ting, du (måske) ikke vidste om Rasmus Bruun

Frisk frugt med myntheyoghurt
4
Ingredienser
- 1 melon, f.eks. galia
- 2 røde grapefrugter
- 125 g blåbær
- 200 g yoghurt
- 2 spsk brun farin eller akaciehonning
- 2-3 stilke mynte
Sådan gør du
- Skær frugtkødet ud i passende stykker, og vend med blåbær. Rør yoghurt sammen med brun farin.
- Skyl mynten, dup den tør, hak den let, og vend i cremen, men tag lidt fra til pynt. Servér myntecremen med den friske frugt, og pynt med mynte.
PRØV OGSÅ: Grillet frugt med skumfiduser