-
Nervesystemet på overarbejde: Jeg sked i bukserne
-
Fik særlig støtte fra Victor Lander: Sådan er forholdet i dag
-
Eva Jin: ”Jeg valgte at følge min mavefornemmelse, hvilket man aldrig skal gøre”
-
Efter voldsomt "Forræder"-exit: Blev grebet af psykolog
-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”

Frøbrød
Saftigt madbrød - godt til supper og som snack.
Ingredienser
- 1 æg
- 1 æggehvide
- 100 g revet mager ost
- 75 g revet gulerod
- 5 g olie
- 50 g skyr
- 1½ dl frø og kerner
- ½ dl fiberhusk
- 1 dl vand
- ½ tsk salt
- 1 tsk bagepulver
- 1 dl mandler
Sådan gør du:
- Ælt alle ingredienserne sammen. Supplér med lidt ekstra vand, hvis dejen virker tør.
- Bred dejen ud på bagepapir, ca. 2 cm tyk. Bag brødet ca. 50 minutter ved 190 grader, til det er gyldent og gennembagt.
- Vælg frit mellem frø og kerner, f.eks. chiafrø, sesamfrø, femkornsblanding, solsikkekerner, græskarkerner osv.