Fyldt brød

Fyldt brød

Ingredienser

  • (4-6 personer)
  • 1 filonebrød el. lign.
  • 1 glas pesto
  • 1 salathoved
  • 1 glas grillet rød peberfrugt
  • 1 glas marinerede artiskokhjerter
  • 1-2 avocadofrugter
  • 100 g ost i skiver
  • 150 g kogt skinke, parmaskinke eller serranoskinke
  • frisk basilikum

  1. Halver brødet på langs og udhul lidt af krummen.
  2. Smør brødet med pesto og læg salatblade på underdelen. Læg derefter tynde skiver afdryppet peberfrugt og artiskok, skinke og ost samt avocadoskiver og friske basilikumblade.
  3. Læg „overdelen“ på og pak brødet ind i film. Læg det på et fad og læg noget tungt ovenpå som pres. Stil det hele i køleskabet min. 2 timer.
  4. Skær brødet i skiver og server.