Gæstekok: Martin Zielke laver lækker salat med parmaskinke
Opskrift på: Salat af stegt asparges, peberfrugt, mozzarella og parmaskinke
Til 4 personer
1 bundt friske asparges
1 gul peberfrugt
1 rød peberfrugt
1 rødløg
2 spsk olivenolie
1 bundt frisk basilikum
1 mozzarella frisk ost
8 stykker parmaskinke
salt/peber
1. Skyl aspargesene og fjern det nederste stykke af dem. Del peberfrugterne i otte dele og snit rødløg og peberfrugt groft.
2. Sæt en pande over varmen, bland asparges, peberfrugt og rødløg med olivenolien - krydr med salt og peber. Steg grønsagerne, så de bliver tilberedt, og tag dem derefter af af varmen. Vend dem med skyllede blade af basilikum (sørg for at gemme nogle til pynt)
3. Anret salaten, mens den stadig er lun. Hak resterne af basilikumen fint, og drys den over salaten, riv mozzarella-osten i mindre stykker, fold parmaskinken, og fordel den samt osten over salaten. Serveres med et lækkert stykke groft brød til.
Tip:
Servér den velsmagende salat som en mini-forret eller lav salaten til brunchen – et sikkert hit!
Se også opskrift på
Få mere inspiration til lækker mad på altfordamerne.dk.