-
Bemærker du et dyr igen og igen, er det måske et tegn: ”De vil fortælle dig noget”
-
Her er de syv indre energier, der former vores valg – hvilken er du?
-
Er der en engel, der vil fortælle dig noget? Lær at tolke engletal her
-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
Gæstekok: Martin Zielke laver lækker salat med parmaskinke
Opskrift på: Salat af stegt asparges, peberfrugt, mozzarella og parmaskinke
Til 4 personer
1 bundt friske asparges
1 gul peberfrugt
1 rød peberfrugt
1 rødløg
2 spsk olivenolie
1 bundt frisk basilikum
1 mozzarella frisk ost
8 stykker parmaskinke
salt/peber
1. Skyl aspargesene og fjern det nederste stykke af dem. Del peberfrugterne i otte dele og snit rødløg og peberfrugt groft.
2. Sæt en pande over varmen, bland asparges, peberfrugt og rødløg med olivenolien - krydr med salt og peber. Steg grønsagerne, så de bliver tilberedt, og tag dem derefter af af varmen. Vend dem med skyllede blade af basilikum (sørg for at gemme nogle til pynt)
3. Anret salaten, mens den stadig er lun. Hak resterne af basilikumen fint, og drys den over salaten, riv mozzarella-osten i mindre stykker, fold parmaskinken, og fordel den samt osten over salaten. Serveres med et lækkert stykke groft brød til.
Tip:
Servér den velsmagende salat som en mini-forret eller lav salaten til brunchen – et sikkert hit!
Se også opskrift på
Få mere inspiration til lækker mad på altfordamerne.dk.