
Gin og rosmarin Paloma
En klassisk Paloma er med tequila, men her kommer den i en mere krydderurtet version med gin og rosmarin.
1 drink
Total:15 min. + afkølingstid
Ingredienser
Rosmarinsirup
- 2 kviste rosmarin
- 150 g sukker
- 1 ½ dl vand
Drink
- 2 cl rosmarinsirup
- 4 cl gin
- 4 cl friskpresset grapefrugtjuice
- 10 cl danskvand
- isterninger
- grapefrugtskiver og rosmarin til pynt
Fremgangsmåde
Sirup
- Kom rosmarin, sukker og vand i en gryde, og varm det langsomt op, til sukkeret smelter. Det skal ikke koge.
- Lad det køle ned, mens rosmarin ligger i siruppen.
- Sigt den afkølede sirup, og gem den i en flaske eller beholder.
Drink
- Kom rosmarinsirup, gin og grapefrugtjuice i et glas med isterninger.
- Top med danskvand og pynt med et stykke grapefrugt og lidt rosmarin.
Tip: Rosmarinsirup kan også hældes over en kugle is eller sorbet.