-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt
-
Her er 5 ting, du (måske) ikke vidste om Rasmus Bruun

Græskarkerner, solsikkekerner og sesam i indiske krydderier
4
Total:4 minutter
Ingredienser
- 50 g solskinskerner
- 50 g græskarkerner
- 50 g sesamfrø
- 1 spsk graham masala (fås i velassorterede supermarkeder og orientalske butikker)
- 1 spsk stødt spidskommen
- 1 tsk cayennepeber – stærkt!
- havsalt
- olivenolie.
Sådan gør du
- Bag kernerne i ovnen på en bageplade med bagepapir på 170 grader, indtil de dufter (ca. 4 min.). Tag dem ud og hæld olivenolie og krydderier over og bland grundigt. Sæt blandingen i ovnen igen og bag i ca. 4 min. til de dufter. Køl af.