Grillede gulerødder med dildsmør
Gulerødder på grill får en dejligt sødmefuld smag. Spis med kryddersmør, og kom resten af smørret i fryseren, så den er klar til næste grillaften.
4
Ingredienser
- 12 gulerødder
- Olivenolie
- Salt og peber
- 250 g blødt smør
- 1 lille bdt. dild
- 1 citron, fintrevet skal af
Sådan gør du
- Skrub gulerødderne og flæk dem. Grill dem på begge sider på en varm grill. Kom dem op i en foliebakke eller et ildfast fad, dryp med olivenolie, salt og peber. Lad dem tilberede færdig ved 180 grader i ovnen i ½ time. Rør smør, dild og citronskal sammen og rul dildsmørret til en aflang pølse med madfilm. Sæt smørret på køl, til det skal spises. Server med små klatter af dildsmør.
- Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter
SE OGSÅ på Hjemmet.dk: Nem og velsmagenede hverdagsmad: 5 lækre panderetter