Grillet kalvelever med sprøde gulerødder

Grillet kalvelever med sprøde gulerødder



Kalorier 429 kcal
Protein 34 g 31 %
Kulhydrat 25 g 22 %
Fedt 23 g 47 %
Kostfibre 5 g

Kalveleveren får et italiensk touch med den lækre gremolata.

(1 person)

Ingredienser

  • Ingredienser:
  • 170 g kalvelever (i skiver)
  • 1 tsk olie til pensling
  • salt
  • peber
  • Gremolata:
  • 10 g DDV plante 70
  • skal af ¼ citron (økologisk)
  • 1 kvist persille (hakket)
  • ½ fed hvidløg (presset)
  • salt
  • peber
  • 200 g nye gulerødder (flækket på langs)
  • 1 tsk olie til pensling
  • groft salt

  1. Pensl kødet med olie og krydrmed salt og peber. Grill detnogle minutter på hver side påen varm grill, til saften piblerop. Leveren må gerne være letlyserød indeni.
  2. Mos fedtstoffet sammen medcitronskal, persille og hvidløg.Bland alle ingrediensernesammen. Krydr gremolataenmed salt og peber og sæt denpå køl.
  3. Bland olie og salt sammenog pensl gulerødderne medblandingen. Grill dem, til de ersprøde på begge sider.
  4. Anret de grillede leverskiverog gulerødder med gremolataenog servér.
  5. Find flere kalorielette opskrifter i én af
  6. Vægtkonsulenternes mange opskriftsbøger »