-
“Forræder”-deltagere afslører: Vild timeløn
-
Deltagere revser “Forræder”-slottet: Så ulækkert er det
-
Nervesystemet på overarbejde: Jeg sked i bukserne
-
Fik særlig støtte fra Victor Lander: Sådan er forholdet i dag
-
Eva Jin: ”Jeg valgte at følge min mavefornemmelse, hvilket man aldrig skal gøre”
-
Efter voldsomt "Forræder"-exit: Blev grebet af psykolog
-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"

Grillstegt laks med nye porrer
Grillet laks gør sig altid godt på en sommergrill.
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Koge/stegetid: 8 min.
- 300 g laksefilet
- salt og peber
- 15 g smør
- 4-6 slanke nye porrer
- Sennepscreme:
- 1 dl cremefraiche
- 1 tsk dijonsennep
- 1 tsk sød sennep
- 1 lille rødløg
- 1 bdt purløg
- salt og peber
- citronbåde
- Rens porrerne grundigt, kassér de grønne toppe og skær resten i stykker på ca. 10 cm.
- Damp dem møre i 2 dl vand tilsat smør og salt — ca. 5 min.
- Rør cremefraiche sammen med de to slags sennep, finthakket rødløg, fintsnittet purløg, salt og peber.
- Krydr laksen med salt og peber og steg den på en varm grill eller grillpande ca. 2 min. på hver side.
- Anret med de afdryppede porrer og sennepscremen.