-
Nervesystemet på overarbejde: Jeg sked i bukserne
-
Fik særlig støtte fra Victor Lander: Sådan er forholdet i dag
-
Eva Jin: ”Jeg valgte at følge min mavefornemmelse, hvilket man aldrig skal gøre”
-
Efter voldsomt "Forræder"-exit: Blev grebet af psykolog
-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”

Grillstegt makrelfilet med hyldeblomstgremolata
En anderledes eksotisk grillopskrift bestående af grillede makrelfillet med hyldeblomstgremolata.
2 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Koge/stegetid: 16 min.
- Ingredienser:
- 2-4 makrelfileter (300 g)
- 3-400 g nye kartofler (skrubbede)
- 200 g nye gulerødder
- 4 forårsløg
- Gremolata:
- 2 spsk hakket persille
- 1 økologisk citron (fintrevet skal)
- 2 hyldeblomstskærme
- Bland persille medcitronskal og hyldeblomster(uden stilke).
- Kog kartoflerne i 8 min.i velsaltet vand. Lad demtrække ca. 8 min. underlåg.
- Dup makrelfileternetørre og krydr dem medsalt og peber. Pensl demmed olie og læg dem medskindsiden nedad på envarm grill eller grillpandei ca. 3 min. Vend dem forsigtigtog giv dem 1 minutpå kødsiden.
- Tag kartoflerne op afgryden og damp gulerødderog forårsløg et parmin. i kartoffelvandet.
- Anret grønsager ogmakrel på tallerkener ogdrys med gremolata.