-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
Groft bradepandebrød
(1 brød)
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Hævetid: 2-3 timer
- Bagetid: ca. 40 min.
- Fryse-egnet
- ½ pakke gær
- ½ l lunkent vand (fingervarmt, ca. 40 grader)
- 2 dl kærnemælk
- 20 g groft salt
- 200 g groft hvedemel (grahamsmel)
- 200 g knækkede hvedekerner
- 600 g hvedemel
- Pensling:
- 2 spsk vand
- 2 spsk smeltet smør
- Rør smuldret gær ud i lidt lunkent vand. Tilsæt resten af vandet og kærnemælken sammen med salt, groft hvedemel og knækkede hvedekerner. Tilsæt derefter gradvist hvedemel. Ælt dejen glatog smidig.
- Beklæd en bradepande (30 cm x 25 cm) med bagepapir og fordel dejen i et jævnt lag. Glat dejen med en hånd med vand på. Lad brødet hæve 2-3 timer ved stuetemperatur i bradepanden til dobbelt størrelse.
- Sæt brødet i midten af en 200 grader varm ovn. Skru ned til 175 grader. Bag brødet ca. 40 min. Brødet er færdigbagt, når kernetemperaturen, målt med et stegetermometer, er 98 grader.
- Pensl brødet brødet med smør og vand og lad det køle af på enbagerist.