-
“Forræder”-deltagere afslører: Vild timeløn
-
Deltagere revser “Forræder”-slottet: Så ulækkert er det
-
Nervesystemet på overarbejde: Jeg sked i bukserne
-
Fik særlig støtte fra Victor Lander: Sådan er forholdet i dag
-
Eva Jin: ”Jeg valgte at følge min mavefornemmelse, hvilket man aldrig skal gøre”
-
Efter voldsomt "Forræder"-exit: Blev grebet af psykolog
-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"

Grøn musaka
(2 personer)
Ingredienser
- Arbejdstid: 25 min.
- Bagetid: 50-60 min.
- Ikke fryse-egnet
- Ingredienser:
- 1 aubergine (skiver)
- 1 squash (skiver)
- 1 rød peberfrugt (strimler)
- 1 løg (finthakket)
- 1-2 fed hvidløg (finthakket)
- 2 spsk olivenolie
- 1 dåse hakkede tomater med oregano og basilikum
- 75 g fetaost (tern)
- 1 æg
- 1 dl græsk yoghurt
- 2 spsk revet parmesanost
- salt og peber
- Tilbehør:
- evt. brød
- Tænd ovnen på 225 grader (200 grader varmluft).
- Vend alle grønsagerne sammen med olivenolie,salt og peber oglæg dem i et smurtovnfast fad. Sæt det i ovnen 20 min.
- Vend rundt i grønsagerneog tilsæt de hakkede tomater. Sæt fadet tilbage i ovnen 10-20 min.
- Vend fetaosten i grønsagerne.Pisk æggetsammen med yoghurt og parmesanost og fordeldet over retten. Sæt fadet tilbage i ovnen ca. 20 min.
- Server direkte fra fadet evt. med brød til.