Grønkålssalat
Grønkålssalat
Til seks personer:
400 g frisk grønkål
2 gulerødder, skrællede og skåret
i tynde korte stykker
2 syrlige æbler i tynde skiver
100 g tørrede tranebær
2 spsk valnøddeolie eller vegetabilsk olie
Saft fra 2 appelsiner salt og friskkværnet peber. Skyl grønkålen grundigt, og hak den fint med en kniv eller i en foodprocessor. Vend med gulerødder, æbler, tranebær, olie og appelsinsaft, smag til med salt og peber.
Julens klassiske opskrifter
-
Klassisk ribbensteg med sprød svær
-
Flæskesteg med sprød svær, sauce og hvide og brune kartofler
-
Confit de canard
-
Andesteg med det hele – syltet rødkål, sauce og kartofler
-
Andesteg med timiansky
-
Andebryst med stegt julesalat, appelsin og granatæble
-
Sprød rødkålsalat med honning, ingefær og æble
-
Julesauce med gastrik
-
Nemme brunede kartofler, der ikke brænder på
-
Klassisk risengrød med kanelsukker
-
Risalamande og kirsebærsauce
-
Julefrokost: Få de lækre og klassiske opskrifter