-
Nervesystemet på overarbejde: Jeg sked i bukserne
-
Fik særlig støtte fra Victor Lander: Sådan er forholdet i dag
-
Eva Jin: ”Jeg valgte at følge min mavefornemmelse, hvilket man aldrig skal gøre”
-
Efter voldsomt "Forræder"-exit: Blev grebet af psykolog
-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”

Hæld sommeren på glas og flaske
Glæd dig til næste nummer af BoligLiv, hvor vi sylter både sødt og surt på nye spændende måder. Her fårdu lige en forsmag med opskriften påde skønneste vaniljesyltede ferskner med lavendel. BoligLiv nr. 8 udkommer på torsdag den 22 juli.
Ferskner i lavendel og vanilje
En dessert, der får englene til at synge, når den serveres med yoghurt og hakkede nødder.
1 kg rørsukker
1,5 liter vand
1 stang vanilje
8-10 modne ferskner
et par kviste lavendel
Tilbehør:
yoghurt
pistacienødder
1. Kom sukker, vand, lavendel og den flækkede vaniljestang i en stor gryde. Kog op. 2. Lav et lille rids i fersknerne, så er de nemmere at pille. Kom dem i gryden, og kog dem ved svag varme i 5 minutter.
3. Pil fersknerne, og kom dem tilbage i gryden. Lad dem simre i lagen i ca. 15-20 minutter, til de er møre. Lad dem køle helt af. Server de kolde ferskner med yoghurt og hakkede pistacienødder.

Aromatisk sirup
Lav skønne sirupper med aromatiske dufte. Her er sirup med geranium, mynte og citronverbena (siruppen kan også laves med citronmelis, lavendel, rose m.m.).
