-
Er der en engel, der vil fortælle dig noget? Lær at tolke engletal her
-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
Hellefisktatar med æbler, peberrod og dild
Byt julens røgede laks ud med hellefisk som en lækker start på middagen. Server den med søde æbler og stærk peberrod.
4 personer
Ingredienser
- 300 g røget hellefisk
- 1-2 velsmagende æbler
- 1 skalotteløg
- 2 lime, saften heraf
- 1 tsk sukker
- ½ dl olivenolie
- 4 spsk peberrod, friskrevet
- 1 bundt dild, grofthakket
- brød til servering
Sådan gør du
- Riv hellefisken i grove stykker med fingrene, og fordel den på et fad eller på fire tallerkener. Skær æble og skalotteløg i tern. Drys æble og løg ud over fisken. Bland limesaft, sukker, olivenolie og peberrod sammen, og hæld dressingen ud over fisken. Drys med dild, og server med brød til.