-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
-
Slip af med fysiske og mentale problemer – her er 12 former for healing
-
Forsøger en afdød at kontakte dig i dine drømme? Sådan kan du være helt sikker
-
Håndlæsning: Sådan læser du fremtiden i dine hænder
-
Her er 7 tegn på, at dit hus er hjemsøgt – og tips til at slippe af med negative energier
-
Da Kira Skov besøgte fire shamaner, gik hun derfra med blå mærker: ”Jeg var ikke forberedt på, hvor sindssygt det ville være”
Hønsesalat med æbler og bladselleri
4
Ingredienser
- 2 kyllingebryster
- salt
- Dressing:
- 2 spsk flydende honning
- 2 spsk dijonsennep
- 3 spsk sherryeddike (eller balsamico)
- 2 spsk valnøddeolie
- 3 olivenolie
- salt
- Fyld:
- 2 stilke bladselleri
- 1 æble
- 75 g valnødder
- 1 bundt purløg
- salt og peber
- Tilbehør:
- 4 håndfulde blandet salat
- evt. rugbrød
Sådan gør du
- Kom kyllingebrysterne i en kasserolle med kogende vand og salt, og lad dem pochere (koge lige under kogepunktet) i ca. 12 min. Sluk, og lad dem trække i vandet i yderligere 10-12 min. Tag dem op, og pluk dem i stykker. Rør imens honning og sennep sammen. Pisk eddike i. Tilsæt begge slags olie, lidt ad gangen.
- Smag dressingen til med salt. Snit bladselleri, skær æblet i små tern, og hak valnødder og purløg. Vend det hele sammen med kylling og dressing, og smag til med salt og peber. Servér hønsesalaten på sprøde salatblade med eller uden rugbrød til.
PRØV OGSÅ: Steak med selleriremoulade