-
“Forræder”-deltagere afslører: Vild timeløn
-
Deltagere revser “Forræder”-slottet: Så ulækkert er det
-
Nervesystemet på overarbejde: Jeg sked i bukserne
-
Fik særlig støtte fra Victor Lander: Sådan er forholdet i dag
-
Eva Jin: ”Jeg valgte at følge min mavefornemmelse, hvilket man aldrig skal gøre”
-
Efter voldsomt "Forræder"-exit: Blev grebet af psykolog
-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"

Hvide chokoladekugler
Skønt og lækkert, når den søde tand melder sig. Og du får samtidig både sundt fedt og gode næringsstoffer.
Ingredienser
- 20 stk.
- 75 g tørrede abrikoser
- 60 g mandel
- 1 spsk kokosolie
- 1 plade sukkerfri hvid chokolade, f.eks. Cavalier Stevia, hvid bar m. rice crisp
- 2 spsk piskefløde
- 80 g kokosmel
- 1 tsk salt
- 5-8 dråber romessens eller mandelessens
- 50 g mandelflager og hakkede pistacienødder
- 1/ Kog de tørrede abrikoser i vand i ca. 10 min. Hæld alt vandet fra og blend dem med en stavblender.
- 2/ Mal mandlerne i en kaffekværn, blender eller minihakker.
- 3/ Smelt hvid chokolade og fløde over et vandbad. Rør begge dele sammen med de resterende ingredienser. Lad massen stå på køl nogle timer.
- 4/ Tril konfektmassen til små kugler og rul dem i mandelflager og pistacienødder.
- 5/ Opbevar kuglerne i køleskabet.
- 100 kcal pr. stk.
- Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter