Hybenmuffins

Hybenmuffins

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Bagetid: 20 min.
  • Fryse-egnet
  • (12 stk.)
  • 175 g durumhvedemel
  • 100 g grahamsmel
  • 3 tsk bagepulver
  • 1 knsp salt
  • 125 g rørsukker
  • 1 æg
  • 2 dl hybenpuré
  • 1 dl mælk
  • 50 g smør
  • 50 g græskarkerner eller hakkede
  • nødder

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Bland de to slags mel med bagepulver, salt og rørsukker.
  3. Pisk ægget let sammen og tilsæt hybenpuré, mælk og smeltet smør.
  4. Rør de tørre ingredienser sammen med de våde og fordel dejen i 12 smurte muffinforme eller papirforme – de skal være ca. 3/4 fyldte.
  5. Drys med græskarkerner eller hakkede nødder og bag kagerne midt i ovnen 20-25 min.