Hybenmuffins
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Bagetid: 20 min.
- Fryse-egnet
- (12 stk.)
- 175 g durumhvedemel
- 100 g grahamsmel
- 3 tsk bagepulver
- 1 knsp salt
- 125 g rørsukker
- 1 æg
- 2 dl hybenpuré
- 1 dl mælk
- 50 g smør
- 50 g græskarkerner eller hakkede
- nødder
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Bland de to slags mel med bagepulver, salt og rørsukker.
- Pisk ægget let sammen og tilsæt hybenpuré, mælk og smeltet smør.
- Rør de tørre ingredienser sammen med de våde og fordel dejen i 12 smurte muffinforme eller papirforme – de skal være ca. 3/4 fyldte.
- Drys med græskarkerner eller hakkede nødder og bag kagerne midt i ovnen 20-25 min.