Nem hverdagsmad: Se indkøbslisten til uge 48
Indkøbsliste uge 48
Mandag:
Tyrkiske fladbrød med lammekød, kidneybønner, agurk og mynteyoghurt.
Tirsdag:
Sprøde karbonader (hakket kalv vendt i sennep og rasp), lun kartoffelsalat med rosenkålsblade og persille-yoghurtdressing. (kog ekstra kartofler til onsdag)
Onsdag:
Kartoffel frittata med forårsløg, mynte og varmrøget laks
Torsdag:
Pasta med cremet broccolisauce
Fredag:
Andelår med ovnristede pastinakker og rosenkål m. persille
INDKØBSLISTE
Kød og fisk
500 g hakket kalvekød
400 g lammeculotte
250 g varmrøget laks
4 berberi andelår
Kolonial
6-8 tyrkiske fladbrød (kan erstattes med tortillas)
1 dåse kidneybønner
græsk yoghurt
6 æg
friskrevet parmesan
2½ dl kaffefløde
500 g pasta
Grønt
1 agurk
1 rødløg
4 små skalotteløg
1,2 kg kartofler (gem 4 kogte kartofler til onsdag)
750 g pastinakker
1 øko-citron
1 bundt forårsløg
1 stor broccoli
yderbladene fra 800 g rosenkål
Krydderier
stødt spidskommen
korianderfrø
hel allehånde
1 fed hvidløg
muskat
Krydderurter
1 bundt mynte
1 bundt bredbladet persille.
evt. frisk basilikum.
Basis
dijonsennep
grov rasp, gerne panko
olivenolie
hvidvinseddike
salt
peber
hvid peber
MANDAG: Tyrkiske fladbrød med lammekød, kidneybønner, agurk og mynteyoghurt
Se opskriften i ALT for damerne af 2. dec. 2010
TIRSDAG: Sprøde karbonader (hakket kalv vendt i sennep og rasp), lun kartoffelsalat med rosenkålsblade og persille-yoghurtdressing. (kog ekstra kartofler til onsdag)
Se opskriften i ALT for damerne af 2. dec. 2010
ONSDAG: Kartoffel frittata med forårsløg, mynte og varmrøget laks
Se opskriften i ALT for damerne af 2. dec. 2010
TORSDAG: Pasta med cremet broccolisauce
Se opskriften i ALT for damerne af 2. dec. 2010
FREDAG: Andelår med ovnristede pastinakker og rosenkål m. persille
Se opskriften i ALT for damerne af 2. dec. 2010