Nem hverdagsmad: Se indkøbslisten til uge 48

Nem hverdagsmad: Se indkøbslisten til uge 48

Indkøbsliste uge 48

Mandag:

Tyrkiske fladbrød med lammekød, kidneybønner, agurk og mynteyoghurt.

Tirsdag:

Sprøde karbonader (hakket kalv vendt i sennep og rasp), lun kartoffelsalat med rosenkålsblade og persille-yoghurtdressing. (kog ekstra kartofler til onsdag)

Onsdag:

Kartoffel frittata med forårsløg, mynte og varmrøget laks

Torsdag:

Pasta med cremet broccolisauce

Fredag:

Andelår med ovnristede pastinakker og rosenkål m. persille

INDKØBSLISTE

Kød og fisk

500 g hakket kalvekød

400 g lammeculotte

250 g varmrøget laks

4 berberi andelår

Kolonial

6-8 tyrkiske fladbrød (kan erstattes med tortillas)

1 dåse kidneybønner

græsk yoghurt

6 æg

friskrevet parmesan

2½ dl kaffefløde

500 g pasta

Grønt

1 agurk

1 rødløg

4 små skalotteløg

1,2 kg kartofler (gem 4 kogte kartofler til onsdag)

750 g pastinakker

1 øko-citron

1 bundt forårsløg

1 stor broccoli

yderbladene fra 800 g rosenkål

Krydderier

stødt spidskommen

korianderfrø

hel allehånde

1 fed hvidløg

muskat

Krydderurter

1 bundt mynte

1 bundt bredbladet persille.

evt. frisk basilikum.

Basis

dijonsennep

grov rasp, gerne panko

olivenolie

hvidvinseddike

salt

peber

hvid peber

MANDAG: Tyrkiske fladbrød med lammekød, kidneybønner, agurk og mynteyoghurt

Se opskriften i ALT for damerne af 2. dec. 2010

TIRSDAG: Sprøde karbonader (hakket kalv vendt i sennep og rasp), lun kartoffelsalat med rosenkålsblade og persille-yoghurtdressing. (kog ekstra kartofler til onsdag)

Se opskriften i ALT for damerne af 2. dec. 2010

ONSDAG: Kartoffel frittata med forårsløg, mynte og varmrøget laks

Se opskriften i ALT for damerne af 2. dec. 2010

TORSDAG: Pasta med cremet broccolisauce

Se opskriften i ALT for damerne af 2. dec. 2010

FREDAG: Andelår med ovnristede pastinakker og rosenkål m. persille

Se opskriften i ALT for damerne af 2. dec. 2010