The Native Cooking Award

Internationale Michelin-kokke dyster i Danmark

Den 31. august og 1. september kan du opleve madlavning på Michelin-niveau, når der afholdes The Native Cooking Award 2013 på Knuthenlund.

Den 31. august og 1. september afholdes The Native Cooking Award 2013, hvor internationale kokke fra Belgien, Danmark, Tyskland og Norge vil forvandle muld til madkunst, når de alene ved hjælp af Lollands vilde bær og urter, lokale råvarer, et udekøkken og et bål tilbederer en 3-retters menu, som bedømmes af et internationalt dommerpanel på Knuthenlund. Det skriver de i en pressemeddelelse. 

Hvert landsholdsteam består af fire kokke, der som minimum har erfaring som souschef på en Michelin-restaurant eller en restaurant på tilsvarende niveau.

Arrangementet foregår weekenden den 31. og 1. september i forbindelse med det årlige Økologiske Høstmarked på Knuthenlund. Selve konkurrencen foregår om søndagen, men der er også mange madoplevelser i vente om lørdagen. 

Åbent begge dage fra kl.11-17.00. Der er gratis entré til arrangementet. En picnickurv kan købes for 150 kr. per person.

Læs mere her.