-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
Italiensk omelet med parmaskinke
Fyldig og mættende omelet med squash og skinke.
4 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Stegetid: ca. 30 min.
- 1½ squash (à 250 g)
- 4 forårsløg
- 1 spsk. olivenolie
- 6 æg
- 1 dl parmesanost
- 2 spsk. persille
- 1½ dl mælk
- salt og peber
- 1 spsk. olivenolie (til stegning)
- Pynt: 25 g parmesanost
- Tilbehør: parmaskinke, grovflute og tomatsalat
- Skær squash og løg i tynde skiver, og svits dem i olie på en pande, til de er bløde, men ikke har taget farve.
- Pisk æg, friskrevet parmesanost, hakket persille, mælk, salt og peber sammen. Vend de stegte grønsager i.
- Varm olie op på en pande med slip let-belægning. Kom æggemassen på. Steg frittataen, til den er fast, ved svag varme i ca. 20 min.
- Lad frittataen glide over på et stort fladt grydelåg. Læg panden over, og vend frittataen tilbage på panden med den ustegte side nedad. Steg frittataen i ca. 10 min. på denne side.
- Skær frittataen i mindre stykker. Pynt med friskrevet parmesan, og servér med parmaskinke, flute og tomatsalat.