-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
-
Slip af med fysiske og mentale problemer – her er 12 former for healing
John Prices sildesalat
„Ingen jul uden sildesalat”, udtalte John Price,men det er ikke en helt almindelig opskrift.
„Julen kommer ikkeover os som en nysen,nej, juleangrebet kommervelforberedt, somen lille bølge, derbliver større og større.Så ligegyldigt om vi vildet eller ej, så siddervi inden længe i jul tilop over ørerne. Vi måfinde vores plads inissernes vagtparade“
(6 personer)
Ingredienser
- Arbejdstid: 45 min
- Kogetid: 5 min.
- Ikke fryse-egnet
- Ingredienser:
- 3 store spege- eller kryddersildefileter
- 5 skiver syltet rødbede
- 2-3 æbler (200 g)
- 2 stk. syltede agurker
- 1 stort løg (finthakket)
- 2-3 faste, kogte kartofler
- 50 g mel
- 50 g smør
- ca. 4 dl suppe (evt. bouillonterning)
- 3 æggeblommer (pasteuriserede)
- 2 spsk estragoneddike
- lidt rødbedesaft
- 1 tsk karry
- 1 spsk fransk sennep
- salt og peber
- Tilbehør:
- rugbrød og smør
- Skær sild, rødbede, æbler,agurker og kartofleri tynde strimler, 2 cmlange.
- Smelt smørret ien gryde og rør melet i. Spæd med suppen og kogsovsen igennem – denmå ikke blive for tynd.
- Tag det fra varmen og røræggeblommerne i. Tilsætestragoneddike og rødbedesaftog krydr medkarry og sennep.
- Vend deforskellige ingredienseri, når salatsovsen er heltkold. Smag salaten tilmed salt og peber.
- Servermed brød og smør – oggerne en iskold snaps.