Foto: Christina Kayser O.
Sådan laver du den lækreste napolitanske margarita
Jon Daniel Edlund: "Den klassiske margarita er min yndlingspizza. Den er simpel, men når den er lavet med de rigtige råvarer, er sammen-
sætningen af smage genial."
Napolitansk margarita
1 pizza
Personer: 2
Total: 15 minutter
Arbejdstid: 8 minutter
Print
Ingredienser
1 pizzadej (250 g) (se opskrift her ) 3-4 spsk tomatsauce 4-6 basilikumblade + evt. lidt ekstra til pynt 80-100 g god, frisk bøffelmozzerella 1-2 spsk ekstra jomfruolivenolie
Fremgangsmåde
Læg din pizzadej ud i en smule durummel, og tryk den nænsomt større. Undgå at hive for meget i dejen, og rør ikke mere ved den end højst nødvendigt. Fordel tomatsaucen med bagsiden af en ske i cirkulære bevægelser fra midten og ud til 2-3 cm fra kanten. Fordel basilikumblade på og derefter mozzarella revet i mindre stykker. Slut af med god olivenolie. Få pizzaen over på din pizzaspade, og træk herefter forsigtigt i dejen så pizzaen strækkes tynd og stor og rund. Bag den i din pizzaovn på min. 430 grader, til skorpen får lidt farve.