
Sådan laver du den lækreste napolitanske margarita
Jon Daniel Edlund: "Den klassiske margarita er min yndlingspizza. Den er simpel, men når den er lavet med de rigtige råvarer, er sammen- sætningen af smage genial."
Napolitansk margarita
1 pizza
Personer:2
Total:15 minutter
Arbejdstid:8 minutter
Ingredienser
- 1 pizzadej (250 g) (se opskrift her)
- 3-4 spsk tomatsauce
- 4-6 basilikumblade + evt. lidt ekstra til pynt
- 80-100 g god, frisk bøffelmozzerella
- 1-2 spsk ekstra jomfruolivenolie
Fremgangsmåde
- Læg din pizzadej ud i en smule durummel, og tryk den nænsomt større. Undgå at hive for meget i dejen, og rør ikke mere ved den end højst nødvendigt.
- Fordel tomatsaucen med bagsiden af en ske i cirkulære bevægelser fra midten og ud til 2-3 cm fra kanten.
- Fordel basilikumblade på og derefter mozzarella revet i mindre stykker.
- Slut af med god olivenolie.
- Få pizzaen over på din pizzaspade, og træk herefter forsigtigt i dejen så pizzaen strækkes tynd og stor og rund.
- Bag den i din pizzaovn på min. 430 grader, til skorpen får lidt farve.