Sådan laver du den lækreste napolitanske margarita

Sådan laver du den lækreste napolitanske margarita

Jon Daniel Edlund: "Den klassiske margarita er min yndlingspizza. Den er simpel, men når den er lavet med de rigtige råvarer, er sammen- sætningen af smage genial."

ALT for damerne logo

Napolitansk margarita

1 pizza

Personer:2

Total:15 minutter

Arbejdstid:8 minutter

Ingredienser

  • 1 pizzadej (250 g) (se opskrift her)
  • 3-4 spsk tomatsauce
  • 4-6 basilikumblade + evt. lidt ekstra til pynt
  • 80-100 g god, frisk bøffelmozzerella
  • 1-2 spsk ekstra jomfruolivenolie

Fremgangsmåde

  1. Læg din pizzadej ud i en smule durummel, og tryk den nænsomt større. Undgå at hive for meget i dejen, og rør ikke mere ved den end højst nødvendigt.
  2. Fordel tomatsaucen med bagsiden af en ske i cirkulære bevægelser fra midten og ud til 2-3 cm fra kanten. 
  3. Fordel basilikumblade på og derefter mozzarella revet i mindre stykker. 
  4. Slut af med god olivenolie. 
  5. Få pizzaen over på din pizzaspade, og træk herefter forsigtigt i dejen så pizzaen strækkes tynd og stor og rund. 
  6. Bag den i din pizzaovn på min. 430 grader, til skorpen får lidt farve.