-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
Kakaomandler og chokolade-abrikoser
Alle ingredienserne i denne farverige opskrift er med til at sikre en stabil blodsukkerbalance.
Ingredienser
- 6 portioner
- 100 g mandler
- 2 spsk kakaopulver
- 100 g mørk chokolade 70-85 %
- 50 g abrikoser
- 20 g hasselnøddeflager
Sådan gør du
- 1/ Kom mandler og kakaopulver i en frysepose, og ryst dem.
- 2/ Smelt chokoladen over et vandbad.
- 3/ Dyp abrikoserne i smeltet chokolade, så halvdelen er dækket, og herefter i hasselnøddeflager.
- 4/ Servér kakaomandler og abrikoser med chokolade i en smuk skål – og nyd dem.
- [160 kcal pr. portion]
- Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter
SE OGSÅ på Boligliv.dk: Bag til den lille sult