-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
Kiksekage med riskiks
Kiksekage lavet med riskiks får en lettere konsistens og en sjov sprødhed. Anvendes alene riskiks, bliver kiksekagen også glutenfri.
1 kiksekage
Total:2 timer
Ingredienser
- 200 g god mørk chokolade
- 100 g smør
- 50 g flormelis
- ½ - 1 vaniljestang
- 8 ca. 75 g grovkiks, digestivtypen
- 1 riskiks (risgaletter)
Sådan laver du kiksekage med riskiks:
- Smelt stykker af chokolade og smør i en skål over vandbad ved meget svag varme. Flæk vaniljestangen, skrab kornene ud, og rør dem og stangen i den smeltede chokolade med flormelis.
- Tag chokoladeblandingen fra varmen, lad det køle lidt, og rør af og til i den, til den er halvstørknet. Kassér vaniljestangen.
- Læg chokoladen lagvist med knuste kiks og riskiks i en 500 ml form beklædt med bagepapir. Sæt kiksekagen i køleskab, og lad den stivne et par timer.
- Skær kagen ud i brud eller tykke skiver.