Kokkens 3 livretter

Kokkens 3 livretter

Nr. 1

“Hvide asparges, fjordrejer og sauce mousseline, hertil nybagt groft flutes, som ristes let, jeg er vild med ristet brød.”

Nr. 2

“Spaghetti Vongole - små hjertemuslinger dampet i hvidvin, olivenolie, lidt chili, hvidløg og hakket persille, heri vendes spaghetti. ”

Nr. 3

“Om sommeren er det en halvsød honningmelon med hindbær, moset med lidt rørsukker. På en dejlig soldag elsker jeg desuden at drikke en Rosé lavet på Pinot Noir eller en Aromatic Traminer fra Italien. Uhmm….”

Betinas gæstebud

1. Følg sæsonen. Råvarerne smager bedst (og er billigst) når der er sæson for dem.

2. Maden behøver ikke at være dyr for at smage godt. For eksempel er kikærter billige, men smager forrygende, hvis de bliver peppet op med timian, citron og hvidløg.

3. Maden må aldrig blive for tung. Dine gæster skal helst være lette og have lyst til at danse.