Kokos-snebolde

Kokos-konfektkugler

Konfekt er en rigtig juleklassiker. Her har vi givet dem et twist med lidt syrlig lime, der smager skønt sammen med kokos og chokolade.

(ca. 20 stk.)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 25 min.
  • Ikke fryse-egnede
  • 150 g kokosmel
  • 100 g flormelis
  • ½ tsk vaniljesukker
  • 1 usprøjtet lime (fintrevet skal + 1 spsk saft)
  • ¾ dl piskefløde
  • Pynt:
  • 150 g chokolade (hvid eller mørk, smeltet)
  • 75 g kokosmel

  1. Kør kokosmel, flormelis, vaniljesukker og limeskal sammen i en foodprocessor og tilsæt limesaft og fløde. Form massen til små kugler og læg dem på bagepapir i køleskabet i 1 times tid.
  2. Dyp kuglerne i smeltet chokolade og tril dem i kokosmel. Opbevares i en kagedåse i køleskabet.