-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
Lær at lave Havremysli med kompot af æbler og pærekvæde
1. Skræl pærekvæder og æbler. Del dem i fire og fjern kernehuset.
3. Kog op og lad det derefter simre i 30 minutter til frugten er blevet meget porøs.
4. Tag det op. Fjern rosmarinkvisten og blend frugten med kogevandet.
5. Sigt
6. Kom kompotten på sylteglas.
7. Rist havreflager, sukker og hasselnøddeflager på tør tefalpande. Når de er let gyldne, tages de af varmen og afkøles.
8. Vend tilslut hakkede, tørrede kirsebær i.
9. Server mysli med kompotten.
TIP
Pærekvæder en gammel dansk sort, der ikke er helt almindelig, men værd at stifte bekendtskab med.
Annonce
Når pærekvæderne er modne, bliver frugterne citrongule, og formen minder om en blanding af pærer og æbler.
Kan du ikke skaffe pærekvæder, kan almindelige pærer bruges i stedet.